En Son Haber - Güncel Haberler

5.5.8 para Android
ESH Medya Grup
1 clasificacións
5
Comparte esta página ❤️
En Son Haber - Güncel Haberler APK - Captura de pantalla 1En Son Haber - Güncel Haberler APK - Captura de pantalla 2En Son Haber - Güncel Haberler APK - Captura de pantalla 3En Son Haber - Güncel Haberler APK - Captura de pantalla 4En Son Haber - Güncel Haberler APK - Captura de pantalla 5En Son Haber - Güncel Haberler APK - Captura de pantalla 6En Son Haber - Güncel Haberler APK - Captura de pantalla 7En Son Haber - Güncel Haberler APK - Captura de pantalla 8
Publicidad:
Ensonhaber.com 'un tüm dinamizmini Android’de de yaşamanız için geliştirilmiş kullanıcı deneyimi arttırılmış zevkli bir uygulama.

Ensonhaber’i öne çıkaran nefis manşetlere ve sürekli güncellenen son dakika haberlerine mobil olarak da ulaşmanızı sağlayan uygulamada özellikle üyellik sistemi ve haber başlıklarına yorum yapabilme özelliği ìzyiii.
Yorum yazıp kendi fikirlerinizi ve görüşlerinizi paylaşabileceğiniz sistem aynı zamanda bir çok özelliği de bünyesinde barındırıyor.

Ensonhaber'e Member Olan kullanıcılar Haber başlıklarına yazdıkları yorumları kendi profil sayfalarından görüntüleyebiliyor, böylece beğeni Número de Artículos, yanıtlar, takdirler ve daha fazla etkileşim üzerinde de kontrol sahibi olabiliyor. Doğrulanmış hesaba ait üyeler yorumlarını editör onayına takılmadan paylaşabilir ve aynı zamanda onaylı hesap olduğuna dair kullanıcı adinin yanında mavi bir simge görünür. Haber başlıklarına yazılan yorumlar arasında en çok beğeni alan yorum üzerinde bir taç simgesi görünür ve bu simgeye sahip olduğunuzda kullanıcı adınız ‘’ takdir edilen yorumcui Ü ürükürü ü üürüte ü ü üürün ü in ür takdir edilen yorumcui

Video haberler ile videoları tek tıkla izleyebilir, ensonhaber.com'un muhteşem galerilerine de ulaşabilirsiniz. FotoHaber tarzını en iyi uygulayan haber portallarının başında gelen Ensonhaber galerilerinden mobil cihazlarınız ile de istifade edebilirsiniz.

Ensonhaber.Com haberleri, aslında nedir sorusuna cevap veren bakış açısı ile artık Android’inizde. İndirin, kurun haberiniz olsun.

ENSONHABER.COM

Información Adicional

Categoría: Noticias y revistas
Actualizado: 2024-03-17
Ultima versión: 5.5.8
Requisitos: Android 7.0+
Nombre del paquete: com.ysb.esh

Descargar En Son Haber - Güncel Haberler APK para LG E730 Optimus Sol

Si la ubicación de esta aplicación viola sus derechos, contáctenos a través de del formulario de comentarios .
Comentarios 0 clasificacións 1
Califica en un clic 🤩