Тест для митної служби

1.1.5 для Android
DILOGICAL
1 оценок
3
Поделитесь этой страницей ❤️
Тест для митної служби APK - Скриншот 1Тест для митної служби APK - Скриншот 2Тест для митної служби APK - Скриншот 3Тест для митної служби APK - Скриншот 4Тест для митної служби APK - Скриншот 5Тест для митної служби APK - Скриншот 6Тест для митної служби APK - Скриншот 7Тест для митної служби APK - Скриншот 8
Реклама:
За допомогою запропонованого навчального додатка ви маєте можливість проходити пробне тестування та інтерактивне навчання для іспиту з метою виявлення рівня кваліфікації посадових осіб органів Держмитслужби, які відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 30 вересня 2020 р. № 895 "Деякі питання територіальних органів Державної митної служби" реорганізуються шляхом приєднання до Держмитслужби:
1) затвердженими наказом Державної митної служби України для територіальних органів від 22.03.2021 № 192 (769 питань);
2) оприлюдненими на офіційному веб-сайті Державної Митної Служби України для Центрального апарату від 16.12.2020 (400 питань).

Тестування посадових осіб з питань кваліфікації проводиться з метою підвищення ефективності діяльності митних органів, запровадження моніторингу та контролю кваліфікації та благонадійності та відповідного інформування суб'єкта призначення відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 30 вересня 2020 р. № 916 "Про реалізацію експериментального проекту щодо тестування посадових осіб митних органів з питань кваліфікації та благонадійності".

Характеристики та можливості додатка:
- Тестування по питанняx будь-яких обраних розділів: підряд, випадково або за важкістю (визначається за статистикою проходження тестів усіма користувачами додатку);
- Робота над помилками (тестування по питаннях, в яких вами були допущені помилки);
- Можливість додавання питань в "обрані" та проходження по них окремого тестування;
- Зручний пошук та перегляд відповідей без проходження тестування;
- Обґрунтування відповідей із зазначенням відповідних статей та активних посилань на закони;
- Прослуховування питань і відповідей за допомогою синтезу мовлення від Google;
- Додаток не потребує підключення до Інтернет - працює в режимі офф-лайн.

Якщо ви помітили помилку, маєте зауваження чи побажання, будь ласка, пишіть нам на електронну пошту. Ми постійно працюємо над удосконаленням додатка і випускаємо оновлення, які автоматично завантажуються на ваш пристрій.

Дополнительная Информация

Категория: Образование
Обновлено: 2021-04-05
Последняя версия: 1.1.5
Требования: Android 4.4+
Имя пакета: ua.com.testms

Скачать Тест для митної служби APK для Android

Если размещение этого приложения нарушает ваши права, обратитесь к нам через форму обратной связи.
Отзывы 0 оценок 1
Оценить в один клик 🤩