Навігація GPS-карт

3.16 для Android
Handy Tools Studio
1 оцінок
2
Поділіться цією сторінкою ❤️
Навігація GPS-карт APK - Знімок екрана 1Навігація GPS-карт APK - Знімок екрана 2Навігація GPS-карт APK - Знімок екрана 3Навігація GPS-карт APK - Знімок екрана 4Навігація GPS-карт APK - Знімок екрана 5Навігація GPS-карт APK - Знімок екрана 6Навігація GPS-карт APK - Знімок екрана 7Навігація GPS-карт APK - Знімок екрана 8
Реклама:
GPS navigasyon - haritalar navigasyon sadece GPS haritaları navigasyon ve yönleri fonksiyonları sağlar, aynı zamanda GPS Pusula ve konum izci fonksiyonu sağlar.

Bu güçlü Harita uygulaması ne yapabilir?
Yerler bulucu: haritadaki milyonlarca yeri arayın. 220'den fazla ülke ve bölge desteklenmektedir.
Navigasyon ve Yol Tarifleri: En iyi GPS rota bulucu ve rota planlayıcısı, en iyi sürüş,yürüyüş ve toplu taşıma rotalarını planlamanıza yardımcı olur.
Yakındaki yerleri keşfedin: Nerede yemek yiyeceğinizi, içeceğinizi ve gittiğinizi bilerek yerel mahalleleri keşfedin. En yakın benzin istasyonu, otobüs istasyonu, ATM vb.
GPS telefon izleyici: GPS Konumunuzu otomatik olarak takip edin ve size haritalardaki konum geçmişi zaman çizelgesini gösterin.
GPS pusula navigasyonu: Yüksek hassasiyete sahip dijital harita pusulası, doğru yönleri kolayca bulmanıza yardımcı olur.
Konum paylaşımı ve kaydetme: konumunuzu arkadaşlarınıza ve ailenize kaydedebilir ve paylaşabilirsiniz. Favori yerlerinizin listelerini oluşturabilir ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Додаткова інформація

Категорія: навігація
Оновлено: 2024-03-19
Остання версія: 3.16
Вимоги: Android 5.0+
Назва пакета: com.gps.map.navigation.tracker.location.compass.handy

Завантажити Навігація GPS-карт APK для Lenovo IdeaPhone S890

Якщо розміщення цього додатка порушує ваші права, зв’яжіться з нами через форму зворотного зв'язку .
Відгуки 0 оцінок 1
Оцініть одним кліком 🤩