104.ua

2.0.104 へ Android
LLC RGC
1 見積り
4
このページをシェアする ❤️
104.ua APK - スクリーンショット 1104.ua APK - スクリーンショット 2104.ua APK - スクリーンショット 3104.ua APK - スクリーンショット 4
広告:
付属書 104.ua は、ガスメーターの測定値 (以下のリストから) を送信し、それを使用してガス分配 (配送) サービスを計算するように設計されています。
リブネガス (*)
ティスメニツァガズ
チェルニウツィガス (*)
(*) O/p データは、少なくとも部分的にガス供給会社によって実現されていない可能性があります。タイミング オペレーターによる処理の保証のない読み取り値の送信
上記のガス会社の顧客は、2023 年 12 月 29 日までに次のことができるようになります。
• メーターの写真撮影とニューラル ネットワークへの画像の送信を含む、ガスガス試験オペレーターの転送 (チェルニウツィおよびリブネガズのクライアントの場合 - タイミング オペレーターの保証なし)
• タイミングオペレーターからプロセス、ガス消費量(チェルニウツィガスとリブネガスを除く)に関するデータを受け取る
• ガス配達料金をオンラインで支払う
• Отримувати від Оператора ГРМ дані про тариф і розмір щомісячного платежу, здійснені платежі (окрім клієнтів Чернівцігазу та Рівнегазу)
• ガス配送の支払い履歴をダウンロードする
個人アカウントのデータは GMM オペレーターによって送信されます。 Консультацію щодо цих даних можна отримати: Опції -> Контакти або Зворотний дзвінок.
注意してください: ウクライナのナフトガスは 104.ua と協力していません。したがって、このアプリケーションを通じて Naftogaz の問題を解決することはできません。

Щоб скористатися додатком, потрібен доступ до інтернету та українського номера мобільного зв’язку. Якщо ви будь-коли реєструвалися на сайті 104.ua чи у додатку, ви можете скористатися логіном і паролем до раніше створеного акаунта.
アカウント管理
アプリケーションには、正常に入力されたすべてのアカウントに関する情報が保存されます。アプリケーションは認証用のデータを保存しません。 Для зручного та безпечного доступу до акаунтів використовуйте біометричну автентифікацію.
アカウントを管理するには、プロフィール アイコンをクリックします。
アクティブなアカウントを管理するには、「アカウントの編集」をクリックします。
- Щоб змінити пароль, додати або видалити логін з екрану акаунта перейдіть відповідно на «Пароль» або «Логін».ログインまたはパスワードの変更は 24 時間以内に完了する必要があります。 При цьому з 30 листопада не підтримується додавання логіну-телефону та відновлення за ними пароля.ログインの問題を既存のアカウントに追加できます。ログインとパスワードの要件: https://104.ua/en/for-users/id/vimogi-do-loginiv-i-paroliv-104.ua-39402
- Щоб вилучити акаунт з додатка або назавжди видалити свій акаунт з усіма персональними даними з системи 104.ua, з екрану акаунта «Видалити акаунт», а потім кнопку видалення чи вилучення акаунта та підтвердьте дію.
アカウントは最大 25 個の個人アカウント (O/P) です。これらを制御するには、画面上部の O/R 番号をクリックします。 Щоб додати в акаунт 10-значний о/р з системи Оператора ГРМ з переліку вище, підтвердьте його за допомогою номера лічильника або суми останнього здійсненого платежу з точністю до копійок. Активний о/р можна вилучити з екрану Опції -> Інформація о/р, будь-який з крану керування особовими рахунками – змахніть справа-наліво та натисніть Видалити.

このアプリケーションは 2023 年 12 月 29 日までにサポートされる予定です。 До 28 грудня допомогу щодо роботи додатка можна отримати залишивши деталі проблеми до служби підтримки: https://104.ua/ua/support/id/android-44987

追加情報

カテゴリ: 事務所
更新しました: 2023-12-14
最新バージョン: 2.0.104
要件: Android 5.0+
パッケージ名: com.rgc.client

ダウンロード 104.ua APK へ Android

このアプリの配置があなたの権利を侵害する場合は、フィードバックフォーム
レビュー 0 見積り 1
ワンクリックで評価 🤩