Kawoon - український месенджер для груп

1.5.0 へ Android
Dzheneriks
1 見積り
4
このページをシェアする ❤️
Kawoon - український месенджер для груп APK - スクリーンショット 1Kawoon - український месенджер для груп APK - スクリーンショット 2Kawoon - український месенджер для груп APK - スクリーンショット 3Kawoon - український месенджер для груп APK - スクリーンショット 4Kawoon - український месенджер для груп APK - スクリーンショット 5Kawoon - український месенджер для груп APK - スクリーンショット 6Kawoon - український месенджер для груп APK - スクリーンショット 7Kawoon - український месенджер для груп APK - スクリーンショット 8
広告:
Kawoon - це закритий простір для комунікації спільнот.
Обмінюйтесь фото, створюйте пости та підтримуйте зв’язок в коментарях. Зберігайте спогади, ідеї та тримайте необхідне під рукою. Будь-де і будь-коли.

НОВИЙ СЕНС СПІЛКУВАННЯ
Тепер вся важлива інформація - від нових фотографій до опитувань та кумедних відео - потрапляє до стрічки у вигляді постів. А всі обговорення та веселощі - в чаті та коментарях. Таким чином ви ніколи не проґавите головне.

МІСЦЕ ДЛЯ СПІЛЬНОТ ТА ІДЕЙ
Збирайте напарників з тенісу або почніть свій блог та об'єднайте музичних фанів всього світу - з Кавуном можливо все.
Використовуйте простір як сховище для своїх знахідок. Миттєво зберігайте кумедні фото, відео, веб-сторінки та навіть власні думки.

ЗБЕРІГАЙТЕ ТІЛЬКИ НЕОБХІДНЕ
З функцією Редагування будь-якого посту (навіть якщо автор не ви) можна обрати фото або цитату та зберегти те, що цікаво саме вам.

ФІЛЬТРУЙТЕ ІНФОРМАЦІЮ В КАВУНІ
Додавайте теги до постів, щоб тримати важливе під рукою. А точний і швидкий пошук дозволить знайти не тільки текст, але й фото і відео.
Підписуйтесь на окремі теги та слідкуйте за тим, що дійсно цікаво.

НАЛАШТОВУЙТЕ КАВУН ДЛЯ СЕБЕ
Обирайте тих, з ким хочете поділитися - ваш простір доступний лише за секретним посиланням.
Призначайте адмінів, редакторів, щоб спільно створювати контент або редагуйте самостійно. Відслідковуйте дії користувачів у меню Сповіщення разом.

Kawoon - спілкування в групі можливе без хаосу. Давай до нас:)

追加情報

カテゴリ: インターネット
更新しました: 2021-01-27
最新バージョン: 1.5.0
要件: Android 5.0+
パッケージ名: app.kawoon.feed

ダウンロード Kawoon - український месенджер для груп APK へ Android

このアプリの配置があなたの権利を侵害する場合は、フィードバックフォーム
レビュー 0 見積り 1
ワンクリックで評価 🤩